Om oss


.

AMU-portalen er utviklet av HMS Norge i samarbeid med Sunne organisasjoner

HMS Norge AS bidrar til trygghet og trivsel på norske arbeidsplasser gjennom arbeidsmiljø-rådgivning, systemstøtte og opplæring. 
Selskapets viktigste målgruppe er verneombud og arbeidsmiljøutvalg i norske virksomheter.
Kontaktperson Jarle Hellum, jarle(at)hmsnorge.no

Sunne organisasjoner AS har som formål å styrke psykososialt arbeidsmiljø, og å legge til rette for samarbeid, engasjement, mestring og prestasjoner.
Selskapet tilbyr kurs og rådgivning, fagstøtte og systemstøtte for medarbeidersamtaler, arbeidsmiljøundersøkelser ("Engin") og HMS-økonomi (kurs og digitale verktøy)
Kontaktperson: Christian H. Rafn, christian(at)hmsnorge.no

Samarbeidspartnere

Arne Bernhardsen

Arne har bred verneombudspraksis fra industri og annen type virksomhet. Han har jobbet både i LO og NHO-systemet med arbeidsmiljøspørsmål og var redaktør i arbeidslivsredaksjonen i Gyldendal i mange år.
Arne har skrevet boken "Arbeidsmiljøutvalget» og har gjennomført et stort antall kurs for verneombud og AMU, både i privat og offentlig sektor. Virksomheter som abonnerer på AMU-portalen kan benytte seg av Arnes kompetanse gjennom spørsmål/svar-tjeneste.

Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund (SBDL)

SBDL har i flere år blitt rangert som et av landets fremste advokatfirma innen arbeidsrett og har også høy kompetanse innen spørsmål som vedrører vernetjenesten og arbeidsmiljørelaterte saker. Virksomheter som abonnerer på AMU-portalen (HMS Norge) får rabatt på juridiske tjenester fra SBDL.
Gjør deg kjent med dem på www.sbdl.no

AMU-portalen

logo mymembersoftware

 

KONTAKT

info@amuportalen.no

(+ 47) 22 47 09 90